Wij hebben gekozen voor seizoen producten omdat het een variërende en duurzame weg is om een maandelijkse menu te maken we vinden het belangrijk dat je tussen eten kunt variëren en dat je te weten krijgt bij welk seizoen welk product erbij hoort. 

Maandmenu voor de eerste maand

Voorgerecht
Gerookte beenham met frisse rode bietensalade
De beenham is van Ambachtelijke Slagerij De Hoeve, de groente komt van boerderijwinkel Den Akker.

 

Hoofdgerecht
Volkorengranenpasta met rundergehaktballetjes en paprikaroomsaus

Het rundergehakt komt van Ambachtelijke Slagerij De Hoeve, groente en volkorenpasta komen van boerderijwinkel Den Akker.

 

Dessert
Daalwijkse kwark met een chutney van bramen en een amandelkoekje
De kwark is van boerderijwinkel Den Akker, het koekje van Kampioensbakker Paul Gaasbeek .

 

Drank

Bij dit menu kunt u een keus maken uit onze drankenkaart. Daarop vindt u bijvoorbeeld verse appelsap of bier, maar u kunt ook kiezen voor een glas wijn.
Bij het voorgerecht kunt u dan de witte Johanniter drinken, bij het hoofdgerecht de rode wijn Marechal Foch en bij het dessert de witte wijn Solaris. Alle wijnen komen van de Achterhoekse Wijnbouwers. Het bier is gebrouwen bij Brouwerij Wildenburg, de verse appelsap is gemaakt door De Rietbrink.